Motivation

Många tappar vi motivationen med tiden och det beror oftast på att vårt mål inte är riktigt starkt nog, inte min dröm att göra. För att behålla en motivation så måste resultatet på det jag vill åstadkomma vara så starkt att jag gör vad som krävs. Man måste tro på sej själv och tro på sej själv oavsett vad andra tycker. För det är DU som ska leva ditt liv inte andra. Så det är DU som ska ha DITT dröm liv, inte sitta och drömma om ”tänk om jag också hade det där”. Alla kan , det finns bara dina egna hinder att utföra det. Det är ett jobb absolut men du kan äga ditt egna liv om DU vill.

Jag har själv levt genom andras åsikter och trott att jag kan inte. Men jag kan. Jag sa upp mitt jobb för snart 2 år sedan och började leva det liv jag vill. JAG bestämmer över dagen vad som ska hända ,vad jag ska göra. Allt går om man bara är villig att lyssna på sitt inte JAG och verkligen vara lycklig och äga sitt egna liv. Livet är långt men också så väldigt kort att det är viktigt att ta vara på varje dag i ens egna liv.

Det finns andra sätt att arbeta och tjäna pengar för att ha ett bra liv, utan att vara en chefs slav för en lite betalning och att dom äger ens liv. Man får inget tack när man offrat all sin tid och kraft hos dom. Gör det åt dej själv istället.

Börja skriva ner din döm , vad DU skulle vilja ha. Hur DU skulle vilja leva ? Vart vill DU bo, vill du ha en lägenhet eller ett hus, hur ska det se ut i din bostad, vad vill du göra på din fritid, kanske påta i jorden eller resa ut i världen, han en hästgård ja inte vet jag. Det är bara DU som vet hur din drömvärld ser ut.

Alla ha vi haft drömmar när vi var små men när vi började skolan började man säga åt oss att sluta drömma och fokusera på de skolarbete vi ska göra eller senare vad dom vill att vi ska utföra på jobbet. Och det är det som gjort att massan av människor slutat drömma och förverkliga sina drömmar. Det är bara några procent av befolkningen som vågat tro på sej själva och sina drömmar och vänt och gått motsatt riktning än vad de andra flesta går och då får man höra att man inte kan, det är fel, du klarar inte det där, sluta löjla dej det fattar du väl att det inte går, ja det finns massa konstiga saker som dom säger men vad DU än gör lyssna på ditt inre JAG och följ din röst och gör det du verkligen drömmer om.

Jag har verkligen gått emot strömmen och det är det bästa jag gjort, min önskan är bara varför gjorde jag det inte tidigare, men det är aldrig försent och det spelar ingen roll om man är ung eller gammal man kan alltid följa sin dröm och göra  den. Sitt inte och vänta börja NU.

Det finns alternativa sätt att tjäna pengar på ett bra sätt och genom att hjälpa andra kan man nå sin drömvärld och det är så mycket värt att göra det när an kommit dit. DU kommer aldrig att ångra dej.

Gå mot strömmen till ditt drömliv och lev livet varje dag men ett leende på läpparna och ta ansvar för DITT liv låt inte andra göra det för dom vet inte vad som är bäst för dej utan endast vad som är bäst för dom själva.

Ta bort alla negativitet i ditt liv alla som bara är energitjuvar och omringa dej med människor som ger dej positiv energi och tror på DEJ och vad DU vill åstadkomma, Du kan, jag kunde och håller fortfarande på att fortsätta förverkliga mitt drömliv, kan jag så vet jag att DU kan.

Börja drömma och ta tag i ditt liv ingen annan kommer att göra det.

Har du frågor eller behöver hjälp och råd så tveka inte hör av dej, gå till kontakter och skicka ett pm

 

DRÖM STORT OCH VÅGA GÖRA DET

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *